Csempészvonatos játék

2013.05.07. 07:39

Smugglers Line

Itt bizony egy illegális szállítmányokat szállító vonatot kell elvezetned. Viszont ezt a zsaruk sem nézhetik jó szívvel, bátran üldözőbe is veszik. Neked viszont a komplett vasúti szerelvénnyel kell minden egyes pályán folyamatosan menekülnöd a rendőri erők elől.

csempeszvonat.png

Máriós mozdonyos játék

2013.05.01. 09:33

Márió traktoros játék

Ugyan maga a szerelvény eleje nem egy valódi mozdony de maga a játék azért nagyon hasonlít a 2D vonatos játékokra, ugyanis itt is hasonlóan a járgány szinte kötött pályán mozog. Bár az igaz, hogy a vonat hegynek fel és hegynek lefele kicsit másképpen megy...

marios_traktoros_mozdonyos.png

Ugrálj a vagonok között

2013.04.26. 09:28

Super Kid

Ugrándozz a vasúti kocsik között ebben az elsősorban ügyességi játékban, amellyel a gyerekek is bátran játszhatnak de mivel megfelelő reflexeket igényel így bátran ajánlható minden korosztály számára.

vonatos_ugralos_jatek.png

Vissza a jövőbe játék

2013.04.21. 09:21

Back To The Future

Ebben a vasutas játékban a Vissza a jövőbe című film egyes jelenetei elevenednek fel, ugyanis mint ismert a vadnyugati epizódban a fluxuskondenzátor beindításához szükséges nyersanyag nem állt rendelkezésre ezért a mókás tudós a kezdeti sebesség elérését egy gőzhajtású mozdonyra bízta. Ebben a játékban ezt te is megismételheted.

vissza_a_jovobe_jatek.png

Train Crisis

Egy igencsak izgalmas vonatos játék szerepel ebben a bejegyzésben, hiszen nem csak a játék menete kitűnő, hanem a grafikája is csodálatos, amely nem igen jellemző a játékok ezen kategóriájára. Szóval kezeld a váltókat, irányítsd úgy a vasúti forgalmat, hogy a szerelvények minden egyes állomást meg tudjanak látogatni.

train_crisis.png

Vonatos hidas játék

2013.04.18. 19:10

Build The Bridge

Egy vagy több vasúti szerelvény számára kell strapabíró a legnehezebb fémből készített mozdonyokat és vasúti szerelvényeket is elbíró hidat építened. Statikusok és mechanikát több félévben tanuló mérnökök előnyben. De azért nem kell ahhoz képzett mélyépítő vagy vasúttervező mérnöknek lenned ahhoz, hogy végig tudd vinni a játékot. Hídépítésre fel, zakatoljanak a vonatok és a vasúti kocsik....

build_the_bridge.png

Aranybányász Márióval

2013.04.18. 18:57

Mario Miner Fun

A blog tartalmától eltérően most a vonatból csak annyi teljesül, hogy a kedvelt vízvezeték szerelőnk Super Márió targoncával gyűjti be a napi betevő aranykészletet. Gyűjts Márióval aranyrögöket targoncába a bánya mélye alatt kikapcsolódásként a sok-sok vonatos játék között.

vonatozas_marioval.png

Vasút tervező játékok

2010.06.22. 20:26

Railroad Mania

Építsd fel a sínpályát, vasútvonalat két pont között. A játékban a legnagyobb ellenfeled az idő, ugyanis korlátozott időtartam áll a rendelkezésedre, hogy megépítsd a pályát.

Railroad Mania játékok

Vonatos ügyességi játék

2010.06.22. 20:17

Train Silkroad

Rakd tele a vonat vagonjait. Figyelj arra, hogy a vasúti kocsi megfelelő helyére kerüljenek a tárgyak, gyümölcsök...

Train Silkroad játékok

Hullámvasút építő játék

2010.06.22. 20:11

Rollercoaster Revolution Játék

Gyűjtsd össze a különböző nehézségű hullámvasút pályákon a smiley figurákat. Figyelj arra, hogy ne essen bajuk az utasoknak. Ha kész vagy a pályával, készülhetsz a következő útra.

Rollercoaster Revolution játékok

Hullámvasút tervező játék

2010.06.22. 19:53

Rollercoaster Creator

Építs hullámvasút pályát, amely érinti útközben a pénzérméket, használhatsz speciális építőelemeket amelyek felhúzzák a vonatod és nincs szükséged lejtős gravitációra....

Rollercoaster Creator

Vonatos játék

2010.05.06. 19:50

Train Traffic Control

Egy teljes vasúttársaság valamennyi mozodonyát neked kell irányítani, te kezeled a váltókat, figyeled az utasforgalmat ebben a nagyszerű vonatos játékban.

Train Traffic Control játék

Off World Express

Egy vasúttársaságot kell irányítanod, új pályákat, új csomópontokat létrehoznod, persze mindezt úgy, hogy gazdaságilag is megtérüljön!

Off World Express

Mozdonyos játék

2010.05.06. 19:40

Park My Train

Tanulj meg mozdonnyal parkolni és tolatni. Helyezd el megfelelően a váltókarokat (nyilak jelzik a térképen, kattints rá az egérrel). Majd indítsd el a zöld gombbal a vonatodat és állítsd le mihelyt a megfelelő helyre ér (ha nem teszed nekiütközik valaminek).

Park My Train játék

Vonat irányítós játék

2010.05.06. 19:36

Trains Játék

Szedd fel a szabadon álló vagonokat és juttasd el a célig a mozdonyoddal úgy, hogy a szállító vagonok egymás mellé kerüljenek.

Trains Játék

Vonatos ügyességi játék

2010.05.06. 19:19

Off The Rails Játék

Vidd végig a két mexikói ürgét az elhagyatott vasúti sínpályán. A kézi irányítású vonatpótlót a jobb és bal nyilak váltott lenyomásával tudod előre hajtani, akadályokat átugrani a felfele nyíllal tudsz.

Off The Rails Játék